tayang tudung baru…

6 Jun

Akhlan wasahlan…Assalammualaikum..Koniciwaa..

**oke oke. cukup tu shara~

Harini tadee bende sgt aku nk cte. just nak tunjuk korang tudung yg baru aku bli kat pasar mlm td.. senang kot nak pakai tudung nih.. men sarung jek.

so, kesimpulannye di sini, aku nak wat koleksi tudung2 camni ye.. dulu tudung bese.(leceh nk gosok) patu cik selendang pule jd pilihan.(sbb lilit2 je.).now, tudung syria kot. aku ta sure name dye. but aku still on lagi dgn selendang n tudung bese. cume jarang sket la gamaknye~~ lagi2 tudung tu sgt senang tok student mcm aku nih. law da lmbt, sarung aje..

ni hasilnye….wat do u tink ? sok, aku nak pakai g class..just tggu jela reaction dak dak class aku yg ske pndang aku mcm nak “makan”. haha.

 

DSC06708

DSC06715

**sile komen ye. mahu taw pendapat korg pasal tudung nih n si pemakainye. haha. terima kaseh

5 Responses to “tayang tudung baru…”

  1. penjaga bunga June 6, 2010 at 4:12 pm #

    my shara is so ayu n kiut..huhhu..sy g xlame taw.jap je..tnguu er..syg awk!!muah!!!

  2. duniasigadisbunga June 6, 2010 at 5:14 pm #

    haha
    mane ade🙂
    malu~~

  3. Anonymous June 7, 2010 at 2:59 am #

    yunk, i rase la kan,
    u cam tak sesuai la tudung tu.
    sesuai ngn shawl jer.🙂

  4. duniasigadisbunga June 7, 2010 at 10:59 am #

    haha.
    okeyh🙂
    tp tudung tu senang sgt nk pakai.
    simple
    ta buang mase..

  5. amir naufal June 7, 2010 at 4:36 pm #

    comel sangat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s