Archive | 3:04 pm

tayang tudung baru…

6 Jun

Akhlan wasahlan…Assalammualaikum..Koniciwaa..

**oke oke. cukup tu shara~

Harini tadee bende sgt aku nk cte. just nak tunjuk korang tudung yg baru aku bli kat pasar mlm td.. senang kot nak pakai tudung nih.. men sarung jek.

so, kesimpulannye di sini, aku nak wat koleksi tudung2 camni ye.. dulu tudung bese.(leceh nk gosok) patu cik selendang pule jd pilihan.(sbb lilit2 je.).now, tudung syria kot. aku ta sure name dye. but aku still on lagi dgn selendang n tudung bese. cume jarang sket la gamaknye~~ lagi2 tudung tu sgt senang tok student mcm aku nih. law da lmbt, sarung aje..

ni hasilnye….wat do u tink ? sok, aku nak pakai g class..just tggu jela reaction dak dak class aku yg ske pndang aku mcm nak “makan”. haha.

 

DSC06708

DSC06715

**sile komen ye. mahu taw pendapat korg pasal tudung nih n si pemakainye. haha. terima kaseh