Gile bosan bai…PWTC! terlepas lagi nak g.

29 May

hmm, now..aku da decide nak stay jek kat KLCC niyh sambil tggu mama aku abesh keje. Sekarang da kol 5.20 pm. aku dok sini tanpa wat pape pon. On9 jek keje aku. ape tah yg aku on pon aku tataw bai! haha.

DSC05385

DSC05388DSC05408

muke aku bulat gile kan ?

now, ape yg aku taw, aku layan YOU TUBE, FACEBOOK, YM, MYSPACE( yg da lame ta bukak disebabkan asek layan FB jek) n BLOG aku jek. aku bosan bosan. dan tataw nak wat ape. nak tgk movie pon cam tade mood walaupon aku da bese tgk sorang sorang tanpa teman pon. pity me yeah ?! kat food court nih sgtla ramai ngan hamba hamba ALLAH. dorang g aquaria+kat atas nih oon ade event. so, mmg ta ksh la pon lau ramai. tapi telinga aku pon cam bingit gle dgr sore sore kat sini.. now, meja sebelah aku ade fam keteurunan mamak(mybe, ta sure) nga duduk makan. anak dye cam ramai jek. haha. besh gle! hapy fam la katekan. cume aku sorang jek kesunyian.  sedeyh jek mama tanak bg adek lagi. mama kate susah sbb nak jage aku sorang ni poon macam jage 10 org anak. haha. sory ma sbb troubling u. iloveyousomuch! eh eh, cte pasal sorang anak mamak ni kan, anak dye pompuan yg kecik skali tuhh dok sebelah aku. mase tuh aku ngah layan YOU TUBE n tgk pasal hantu.

Cats

tah ape tah tajuk dye. tapi pasal pocong la. first tuh, dye tgk jugak cte tuh same same ngan aku. patu bile 2 lembaga yg menyeramakan nih kua, dye tros lari kat mak dye. mak dye pelik kot! patu aku gelak jek. haha. sory dek, sape soh awak tgk. kan da takot sendiri.  lawak jek tgk reaksi budak nih. naseb baik ko comel! idong mancung lak tuhh. aku rase, pocong pon terpegun tgk ko. hihi. gurau~ (gurau yg tak bertempat). aku nih penakut orangnye. harap jek bdn besar. tapi penakut! mmg la syok tgk cte antu nih. den, ble takot, leyh jerit sekuat haty. tapi, afta aku tgk sume bende sal antu nih, aku mesti tringat balek mase nak tdo nnty.  adoii! takot jugak. sbbnye, kat tandas aku tuh salu bau kemenyan. menusuk ke hidung bai~~ aku lak ske terjage mlm mlm bute sbb nak g tandas. hmm, tataw nak ckp cmne perasaan aku tyme tuh. ta tahan punye pasal, aku gahkan jugak diri aku tok pergi toilet laupon takot. haha. sengal kan ?

act, aku plan nak g tgk movie arini. siap post kat FACEBOOK ag ajak deyme teman aku tgk movie. tapi sumenye hampeh. tade respon pon. geram. mybe aku tersilap tyme nak post kot! tyme orang orang sume tengah tdo pada waktu tengahari. hahaha. aku gak yg dok terbongkang kebosanan kat sini. hmm, ape kan daya. sabar ajelah. while surfing internet, aku pon review la cte baru kat cinema skunk. mane la taw kot kot aku tetibe nk g tgk movie kan. dah la aku nih jarang tgk tb n bace newspaper, so terpakse jugakla tgk kat tenet cte ape yg baru.

26040_113680245319112_100000314120675_156078_4019345_n

untuk tatapan jek. haha

 

 

One Response to “Gile bosan bai…PWTC! terlepas lagi nak g.”

  1. amir naufal June 7, 2010 at 4:33 pm #

    klaka kot. suka bace cte pasal shara

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s