Penat tapi hapy :)

28 May

well, tajuk post kali nih cam besh ajek. aku pon cam ade mood lak nak story kat korang sal bende nih.. padahal aku now kat perkeliling. teman dye nak balek kg jap๐Ÿ™‚ agak penat berjalan sbbnye aku da lame ta berjalan jao jao. sumenye salu naek kete n moto jekk. now jalan jalan la pula. kami ke klcc. spent tyme 4 a while sbb lepas windu. kemungkinan besar, pasni akan lame lagi ta jumpe.๐Ÿ˜ฆ so aku akan rindu dye. em, ni pon aku update blog kat pekeliling je nih. hehe. sementara tggu bus si dye. lambat kot~ kol 330pm baru bus dye sampai. bus while waiting, aku pon berfacebook, berformspring,berym, dan berblog sekejap. hehe. today ade new pixta lagi dgn dia๐Ÿ™‚ haha. hapy. leyh la aku wat collection dalam album nnty๐Ÿ™‚ so, ble aku rindu nnty leh aku usha.

 DSC05341DSC05347DSC05334

today jugakla aku g ke PWTC. ade ROCK YOUR WORLD. tah ape tah. aku pon lpe bai~ haha. sory guys! tapi yg sure ade perkataan youth youth. i got a free ticket. ain yg bagi. neway, tengs ya ain. dapat 2 free ticket. so, aku xtaw nak ajak sape, aku ajak la abg faruq. haha. abg ke ? ouh, yes! abg, sbb dye lagi tua dr aku okeyh!๐Ÿ™‚ tengs jugak faruq sbb teman aku tadi. n tyme g sane, aku jumpe lak dgn si hariz. dye ade keje kat sane, so aku ta kacau sgt. just say hye๐Ÿ™‚ hihi. besh wow! sok macam nak g lagi~ hopefully ramai yg g sok. lagi besh bai ! nahh, now so tired. tired n tired. ta larat ag nk typing. sory. jumpe next post๐Ÿ™‚

DSC05722

ni tiket dye๐Ÿ˜€

DSC05359

ni mase nga dgr fara fauzana membebel. haha.

**bg tips act**

DSC05355

2 Responses to “Penat tapi hapy :)”

  1. amir naufal June 7, 2010 at 4:07 pm #

    korang berdua sweet sgt. smoga kekal ye. n shara comel. pergi ke youth10 aritu? fal tak nmpak shara pon

  2. duniasigadisbunga June 7, 2010 at 6:44 pm #

    terima kaseh ye๐Ÿ™‚
    youth10 g.
    ta nmpk ?
    ramai kot org

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s