haha..NEWBLOG! again…shara shara!

27 May

erk, aku rase kan ? ni da masuk 4 kali aku wat blog. mcm gile bai ! aku xtaw la nape. yg 1st tu lpe password sbb aku jarang sgt sgt nak update. den, 2nd tu aku xtaw jugak nape. katenye ade prob dgn html aku. bhaha. abesh spoil sumenye doeh ! sabar ajelah. (: inilah shara. suke men tekan tekan lalu sumenye jadi gilak. hilang! yg 3rd pon lpe password. yg nih yg last okeyh! hopefully sumenye akan okeyh.

well, besela. bile da kate aku nih seorang yg pelupa, jgn ckp pasal bape byk passwrd yg aku da gune n buat ! aku rase almost 50 kot! xtaw la ape yg aku pk sampai leyh lupepassword nihh.. iskh iskh, btol btol spoil kali nih. tula, dok umah 2 bulan, otak pon da ta berkembang🙂 <3<3<3

ok la tu kan ? hihi. nk wat cane, da naseb. jenis otak lambt pikap. tapi pandai la jugak ! kalau ta, aku takan lepas sampai sem 3. hee~ ta sabar nak masuk sem baru. 1st june dftr. IPB!! wait yeah !🙂 neway, 4 dez NEW NEW NEW BLOG( gune wordpress lak tuh, laupon ta bape fhm cne nak gune ) aku tanak lagi bicara soal cinta. sbb aku da bosan. bialah bende neyh jadi personal aje. ta mampu lagi nak kongsi pasal nih dgn korang sume. biar haty dan diri ini saje yg tanggung sumenye. cewahh ! bermadah la pulak aku mlm mlm bute nih🙂

okey okey, papepon hapy reading yeah ! semoga korang akan sentiasa 4low story story aku akan datang🙂

5 Responses to “haha..NEWBLOG! again…shara shara!”

  1. alif roznan May 29, 2010 at 7:02 pm #

    Salam..
    sori drop comment kat cni..
    nice blog tp cmne nak follow?

  2. duniasigadisbunga May 30, 2010 at 4:59 pm #

    haha.
    tengs neway🙂
    maaf keyh alif.
    shara still blaja nk gune yg ini.
    blur skit la😦

  3. amir naufal June 7, 2010 at 4:06 pm #

    hihi
    klaka la shara ni

  4. duniasigadisbunga June 7, 2010 at 4:45 pm #

    hihi
    shara mmg macam ni

  5. duniasigadisbunga June 7, 2010 at 6:42 pm #

    knp lak ?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s